Business Developer Data

WAT JE tijdens familiefeestjes VERTELT WAT JE DOET

“Ik werk voor de twee bedrijven Intodata en integr onder de vlag van Inkubis: een groep van 18 innovatieve bedrijven met elk een eigen specialisme in een bepaalde technologie. Binnen IntoData (scale-up) en integr (startup) helpen we klanten met het laten praten van hun applicaties met elkaar. We brengen data samen, verrijken en ontdubbelen data en maken koppelingen. Dus, wij kunnen alles met data! Al deze data vraagstukken doen wij met een hecht team. En mijn rol dan? Ik zorg er voor dat wij gevonden en gevraagd worden voor onze dataoplossingen. Mijn dag is pas geslaagd als mijn agenda volstaat met nieuwe afspraken.

WAT JE ECHT DOET

Werken voor IntoData en integr betekent meegroeien met onze innovatieve plannen waarbij jij het verschil kan maken!  Je weet wat wij kunnen en wat een klant/partner nodig heeft. Jij ziet overal kansen en oppertuniteiten. En daarnaast weet je ook bestaande klanten en relaties verder uit te bouwen. Je bent een sparringpartner voor de klant, management en Inkubis en gaat voor succes.

Daarnaast denk je graag mee met wat IntoData en integr beter maken en lever je een actieve bijdrage aan de commerciële strategie van beide bedrijven. Je werkt in een uitdagende en pragmatische omgeving die constant in beweging is. En niet onbelangrijk; je houdt structuur in het salesproces en houdt het CRM-systeem goed up to date.

WAT WIJ VAN JOU VRAGEN

 • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring
 • Affiniteit met IT, techniek en digitale oplossingen is een grote plus
 • Je denkt mee over innovatieve maatwerk commerciële oplossingen
 • Je opent deuren en weet ingangen te vinden bij klanten
 • Je bent een spaeen sparringpartner voor de klant waarbij je je op alle niveaus thuis voelt

HOE JE DIT AANPAKT

Als business developer ben je een ware ambassadeur van IntoData en integr. Je bent nieuwsgierig, gedreven en ontwikkelt slimme proposities die aanslaan in de markt.  Je bent zeer proactief en denkt in mogelijkheden. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe contacten om te zetten naar lange termijn relaties.

Je bent leider in het verkoopproces door het plannen van afspraken, het opvolgen van leads en het maken van voorstellen. Je doet dit alles op jouw gedreven manier en met positieve energie!

WAT WIJ JOU BIEDEN

 • Een fulltime baan in een dynamische werkomgevingwaar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.
 • Toffe jaarlijkse activiteiten: onze BBQ, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, familiedag, Sinterklaasfeest
 • Een open en eerlijke cultuur waar vrijheid en verantwoordelijkheid in balans zijn
 • Bij ons geen CAO of salarisschalen: je loon en bonus daar komen we wel uit
 • Flexibele werktijden combineren met een goede werk-privé balans
 • Mobiliteitsbudget, laptop, telefoonvergoeding, prima pensioenregeling
 • Ruimte voor persoonlijke initiatieven en ontwikkeling: heb jij een goed idee, wij luisteren!

Getriggerd door bovenstaande tekst en wil je meer weten? Neem contact op met onze recruiter sanne.peijen@inkubis.eu of bel op: 06-46171707