Walking Diner

In samenwerking met Jitterbit organiseert integr een walking diner event waarbij Quintin Schevernels (CEO Funda) komt spreken over data en integratie.

Waar: Amsterdam
Datum: donderdag 2 december
Tijd: tussen 17.00 uur en 21.00 uur

Wie is Jitterbit?

Dus wat is Jitterbit precies? Jitterbit Harmony is een integratieplatform dat via de cloud wordt aangeboden. En “platform” is hier het sleutelwoord omdat het Jitterbit-platform meer biedt als het gaat om mogelijkheden en flexibiliteit. Het is het Zwitserse zakmes onder de integratieplatforms. Wat uw integratiebehoeften ook zijn in de komende 2-5-10 jaar; het Jitterbit-platform heeft de functionaliteit om u te ondersteunen. Als je deze tool eenmaal in je gereedschapskist hebt gestopt, ga je hem vaak gebruiken en hoef je hem niet lang te vervangen.

Wat kan Jitterbit doen?

Aangezien dit een integratieplatform is, zou je verwachten dat het in staat is tot ETL (Extract, Transform, Load). Maar ik wil het toch over de ETL-functionaliteit hebben, want naast alle extra functies die Jitterbit op dit platform heeft ingepakt, was het nog steeds de basis. Jitterbit ETL-functies omvatten:

  • Jitterbit maakt gebruik van krachtige parallelle verwerkingsalgoritmen waarmee u gemakkelijk grote hoeveelheden gegevens kunt overbrengen. Dit algoritme alleen kan projecten van maanden tot weken of zelfs dagen terugbrengen.
  • Jitterbit biedt ook Data Cleansing en Smart Reconstruction Tools die het gedoe bij het opschonen en wijzigen van gegevens tussen systemen verminderen.
  • Jitterbit heeft ook een systeem van dashboards en waarschuwingen gemaakt waarmee u uw integraties kunt controleren op problemen en ze kunt opsporen voordat ze kostbaar worden. En als er toch een fout optreedt, worden de juiste mensen direct op de hoogte gebracht.

Jitterbit API-aanpassing

Jitterbit is niet alleen efficiënt wanneer de API-verbinding stabiel en levensvatbaar is, maar heeft ook de functionaliteit om API’s te verbeteren voor genuanceerde use-cases. Jitterbit kan zelfs geheel nieuwe API’s bouwen als de applicatie alleen een database gebruikt om gegevens op te slaan en u er toegang toe wilt hebben. Met deze ingebouwde functionaliteit kan Jitterbit veel problemen oplossen die een normale ETL-tool niet zou doen.

Jitterbit EDI Compliance

Ten slotte is Jitterbit in staat tot EDI. Hierdoor kunt u handelen met uw EDI-conforme partners en klanten en hoeft u niet zelf volledig afhankelijk te zijn van EDI. Jitterbit EDI heeft de volgende kenmerken:

  • Industriestandaard connectiviteitsopties: verwerk elk EDI-documenttype, inclusief volledige AS2-connectiviteit voor realtime connectiviteit met uw handelspartners.
    EDI Data Mapping: Transformeer EDI-berichten van of naar elke combinatie van XML, platte bestanden of databases.
  • Beheer van handelspartners: het opzetten en beheren van handelspartners om EDI-uitwisselingen mogelijk te maken met behulp van standaard EDI- en eCommerce-mogelijkheden.
  • Mogelijkheid voor handelspartners: gebruik Jitterbit om integratieprocessen bij partners in te zetten en VAN-afhankelijkheden te vermijden.

Het hebben van ETL, API-manipulatie en EDI op één platform is een geweldige combinatie van functionaliteit en maakt Jitterbit in wezen de enige tool die je nodig hebt voor de periode van gegevensverplaatsing. Of u nu handelt met partners, met databases werkt of gewoon veel gegevens verplaatst, Jitterbit Harmony staat centraal in uw spelplan. Dit is de reden waarom ik Jitterbit noem als het Zwitserse zakmes van integratieplatforms, het heeft alle tools die je nodig hebt om de klus te klaren, wat de klus ook is.

Meer informatie?

Wil je eens van gedachten wisselen om te horen hoe we jouw bedrijf kunnen ontzorgen bij een proces van integratie? We werken graag samen aan een optimale integratie van systemen, zodat we betere resultaten bereiken. Met onze werkwijze bespaar je kostbare tijd en krijg meer inzicht in je data. Neem vrijblijvend contact op met Koen Overeem via koen.overeem@integr.eu of (+31) 6 5110 5002.

ANTWERPEN
Veldkant 33b
2550 Kontich

BREDA
Rithmeesterpark 50-A1
4838 GZ Breda

AMSTERDAM
Pedro de Medinalaan 87a/b
1086 XP Amsterdam