Integratie Architect

WAT JE tijdens familiefeestjes VERTELT WAT JE DOET

“Ik werk met trots voor integr onder de vlag van Inkubis: een groep van 18 innovatieve bedrijven met elk een eigen specialisme in een bepaalde technologie. Binnen integr helpen we klanten met het laten praten van hun applicaties met elkaar. We brengen data samen, verrijken en ontdubbelen data en maken koppelingen. Dus, wij kunnen alles met data! Al deze data vraagstukken doen wij met een hecht team. En mijn rol dan? Ik zorg ervoor dat we werkbare, schaalbare en stabiele oplossingen implementeren bij onze klanten door naar het gehele plaatje te blijven kijken. Mijn dag is pas geslaagd als ik weet dat ik de klant echt verder heb geholpen!

 

WAT JE ECHT DOET

Als Integratie Architect begeleidt je diverse projecten waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele integratie oplossing en sta je je collega’s en de klant bij in het succesvol implementeren hiervan. Rekening houdend met de situatie en wensen van de klant, ontwerp je zelf de best mogelijke oplossing. Hierbij gebruik je jouw uitgebreide kennis in integratie methodieken en tools.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het beoordelen van de architectuur, bepalen van de impact van de gewenst oplossingen en ontwerpen van deze oplossingen. Je gebruikt hier IPaaS (integratie platform as-a-service)  oplossingen voor zoals Jitterbit en anderen.

WAT WIJ VAN JOU VRAGEN

 • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring
 • Je bent stressbestendig en denkt pragmatisch
 • Je werkt zelfstandig maar deelt jouw kennis ook met collega’s
 • Je hebt ervaring met meerdere integratie methodieken en/of tools en staat altijd open om hierin bij te leren.
 • Een hands-on mentaliteit

HOE JE DIT AANPAKT

Als Integratie Architect ben je steeds op zoek naar nieuwe manieren waarop we integratie problemen van klanten oplossen. Het coachen en begeleiden van (junior) collega’s hierin is iets wat je graag doet. Je bent een voorbeeld voor je collega’s.

Klanten verwachten van jou de stip op de horizon qua oplossing en de opvolging van het traject hier naartoe. Hierdoor weet je de samenwerking met de klant naar een hoger niveau tillen. Je doet dit door te werken vanuit een iteratieve werkwijze waarbij we in korte stappen waarde toevoegen aan de bestaande keten.

 

WAT WIJ JOU BIEDEN

 • Een fulltime baan in een dynamische werkomgevingwaar hard werken en plezier maken hand in hand gaan.
 • Toffe jaarlijkse activiteiten: onze BBQ, kerstfeest, nieuwjaarsborrel, familiedag, Sinterklaasfeest
 • Een open en eerlijke cultuur waar vrijheid en verantwoordelijkheid in balans zijn
 • Bij ons geen CAO of salarisschalen: je loon daar komen we wel uit
 • Flexibele werktijden combineren met een goede werk-privé balans
 • Mobiliteitsbudget, laptop, telefoonvergoeding, prima pensioenregeling
 • Ruimte voor persoonlijke initiatieven en ontwikkeling: heb jij een goed idee, wij luisteren!

Getriggerd door bovenstaande tekst en wil je meer weten? Neem contact op met onze recruiter sanne.peijen@inkubis.eu of bel op: 06-46171707