Wij zijn integr. Een startup die ervoor zorgt dat applicaties elkaar begrijpen. Daartoe verbinden wij applicaties met elkaar. Door het maken van koppelingen, het bouwen van interfaces, het leggen van lijntjes en het configureren van API’s en connectoren. Hierdoor maken wij de dagelijkse processen van onze klanten een stukje efficiënter en makkelijker. We helpen onze klanten data effectiever in te zetten zodat zij zich in deze continu veranderende wereld kunnen richten op hun klanten. Vanuit onze expertise op het gebied van data architectuur en data engineering helpen wij onze klanten zoals Den Hartog, Finish Profiles en Funda.

Onze missie is alles doen wat mogelijk is om applicaties op een begrijpelijke wijze met elkaar te laten communiceren. Integriteit is onze waarde, integratie onze passie.

We doen dat door te werken met:

Onze oprichter Nik werkte als integratie consultant bij Brightfox, een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles dat met Salesforce te maken heeft. Door dagelijks Salesforce met andere applicaties te koppelen werkte Nik veel met het integratie platform Jitterbit. Maar leergiering en ondernemend als Nik is, wilde hij ook andere tools en platformen inzetten.

Vanuit die ondernemersdrive is integr in 2019 ontstaan. We werken inmiddels met 7 collega’s met meerdere integratie tools en platformen en koppelen de meest uiteenlopende applicaties, databases, bestanden en datawarehouses. Vandaag de dag werken wij ook nog regelmatig samen met Brightfox en zijn Salesforce integraties nog steeds één van onze specialisaties.

integr maakt deel uit van Inkubis: een solide groep van 18 innovatieve bedrijven met elk een eigen specialisme in een bepaalde technologie. Zo staan wij sterk om jou ‘dé oplossing op maat’ aan te bieden.

vacatures

Hoi,
neem gerust contact met ons op

ANTWERPEN
Veldkant 33b
2550 Kontich

BREDA
Rithmeesterpark 50-A1
4838 GZ Breda

AMSTERDAM
Pedro de Medinalaan 87a/b
1086 XP Amsterdam