Privacy beleid en cookies

Privacy is een kwestie van vertrouwen, en uw vertrouwen is heel belangrijk voor ons. integr NV en integr BV vindt de bescherming van uw persoonsgegevens uiterst belangrijk en we willen u dan ook zo goed mogelijk informeren en controle geven over wat er met uw persoonsgegevens gebeurt en we zullen dit ook respecteren. Dit om een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden van onze diensten conform de AVG-wetgeving. Deze privacyverklaring heeft betrekking op alle persoonsgegevens die wij verzamelen tijdens uw interacties met integr, bijvoorbeeld wanneer u onze website bezoekt, diensten van ons aankoopt, solliciteert, enzovoort. Deze privacyverklaring gaat uit van

  • integr NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33B en ondernemingsnummer BE0557.978.741
  • integr BV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 4814 RS Breda, Neerloopweg 36 en ondernemingsnummer NL8186.17.196.B01

1. Persoonsgegevens die wij verzamelen van u

integr verzamelt in het kader van zijn werking verscheidene persoonsgegevens afhankelijk van uw relatie met integr.

Als klant en/of prospect

In het kader van klanten beperkt integr zich tot het verzamelen van de volgende persoonsgegevens:

  • Identificatie- en contactgegevens (Naam, adres, e-mail, telefoonnummer…);
  • Professionele gegevens (Ondernemingsnummer, beroep…);
  • Financiële en economische gegevens (Facturen);
  • Bankgegevens (Details bankaccount).

Als leverancier

In het kader van leveranciers beperkt integr zich tot het verzamelen van de volgende persoonsgegevens:

  • Identificatie- en contactgegevens (Naam, e-mail, telefoonnummer…);
  • Professionele gegevens (Ondernemingsnummer, beroep…);
  • Bankgegevens (Bankaccount).
  • Financiële en economische gegevens (facturen)

Als sollicitant

In het kader van sollicitanten beperkt integr zich tot het verzamelen van de volgende persoonsgegevens:

  • Identificatie- en contactgegevens (Naam, e-mail, telefoonnummer…);
  • Professionele gegevens (CV, motivatiebrief en evaluaties).

In sommige gevallen kunnen deze persoonsgegevens nog verder aangevuld worden met connectie gegevens (referenties).  Gelieve geen gevoelige informatie, zoals gezondheidsinformatie, informatie betreffende strafrechtelijke veroordelingen of bankrekeningnummers in te geven.

Als bezoeker van de website

Indien u de website bezoekt verzamelen wij een aantal persoonsgegevens van u d.m.v. cookies. Hiervoor verwijzen we u graag naar onderstaande cookieverklaring.

2. Waarom verzamelen wij persoonsgegevens van u

Als klant en/of prospect

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens van klanten voor de volgende doeleinden:

  • Het aanbieden van onze diensten;
  • Het verwerken van orders;
  • Het onderhouden van klantrelaties;
  • Marktonderzoek;
  • Het versturen van persoonlijke aanbiedingen en advertenties;
  • Het behandelen van vragen en problemen omtrent onze diensten.
  • Het voeren van onze boekhouding

Als leverancier

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens van leveranciers voor de volgende doeleinden:

  • Het optimaal samenwerken en onderhouden van leveranciersrelaties;
  • Het plaatsen en betalen van orders.
  • Het voeren van onze boekhouding

Als sollicitant

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden;

  • Het voeren van een effectieve en efficiënte rekruterings- en selectieprocedure;
  • Latere communicatie voor een (andere) vacature binnen een aanvaardbare termijn.

3. Hoe hebben wij uw persoonsgegevens verkregen

Als klant

Wij verkrijgen uw persoonsgegevens die u rechtstreeks met  ons meedeelt. In sommige gevallen kan het zijn dat wij uw persoonsgegevens verkrijgen via ons netwerk. Indien dit het geval is, zullen wij u hierover informeren tijdens ons eerste contact zoals de wetgeving het vereist.

Als leverancier

Wij verkrijgen uw persoonsgegevens die u rechtstreeks met ons meedeelt of die u zelf publiek maakt met de mogelijkheid om contact op te nemen.

Als sollicitant

Wij verkrijgen de persoonsgegevens die u met ons meedeelt  via uw sollicitatie. Daarnaast kan het zijn dat wij beroep doen op derde partijen (vorige werkgevers) voor referenties.

4. Met wie delen wij uw persoonsgegevens

Wij delen uw persoonsgegevens met derde partijen die  ons communicatiediensten en IT-diensten verlenen voor zover als nodig voor de uitvoering van onze verwerkingen. Wij gebruiken volgende types van dienstverleners:

  • De hosting provider van de website
  • Het CMS platform van de website
  • Een cloud CRM platform
  • Een cloud HR platform
  • Gegevensopslag in de cloud
  • Cloud office-applicaties (inclusief e-mail)

  Wij verzekeren u echter dat al onze derde partijen de nodige maatregelen nemen om uw privacy te garanderen. .

5. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij verbinden ons ertoe uw persoonsgegevens niet langer te bewaren binnen het doel waarvoor we deze hebben verzameld. Indien wij uw gegevens toch wensen te bewaren voor een langere termijn zullen wij hiervoor expliciete toestemming vragen. Gegevens van sollicitanten worden bewaard gedurende maximaal 1 jaar, na dat jaar vragen wij de sollicitant toestemming om zijn gegevens opnieuw voor een jaar te bewaren.

6. Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens

integr stelt alles in het werk om de bescherming van uw persoonsgegevens te kunnen garanderen. Vanuit deze optiek hebben wij beveiligingstechnologieën en -maatregelen geïmplementeerd om de beschikbaarheid, confidentialiteit en  integriteit van uw persoonsgegevens te garanderen. Dit kunnen we aantonen met ons ISO27001 certificaat.

7. Uw rechten

Indien u uw persoonsgegevens deelt met integr verkrijgt u hierover een aantal rechten. integr respecteert deze rechten en  stelt transparantie en accuraatheid van uw persoonsgegevens voorop. U hebt als individu daarom het recht op:

  • Inzage en/of overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens;
  • Aanpassing (rectificatie) van uw persoonsgegevens indien deze foutief of onvolledig zijn;
  • tijdelijke (of definitieve) beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Wissing van uw persoonsgegevens;
  • Uzelf te verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketing-doeleinden.

Indien u gebruik wenst te maken van deze rechten of moest u verder klachten hebben over de naleving van de privacyverklaring, dan dient u ons eerst te contacteren. De nodige contact gegevens kan u onderaan deze verklaring terugvinden. Indien u daarna nog een onopgelost probleem heeft waarvan u vindt dat wij dit niet naar behoren hebben beantwoord, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor de gegevensbescherming. Je doet dit in de EU-lidstaat van je gewone verblijfplaats, van de plaats waar je werkt of van de plaats waar de vermeende inbreuk heeft plaatsgevonden. In België dien je een klacht in bij de Gegevensbeschermingsautoriteit, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel (contact@apd-gba.be; https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be). In Nederland doe je dit bij de Autoriteit Persoonsgegevens via het meldingsformulier klachten: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/meldingsformulier-klachten

8. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine databestanden waarvoor een website aan je browser vraagt om die op je computer of mobiel apparaat te bewaren wanneer je de website of bepaalde pagina’s bezoekt. De cookies laten de website toe om je acties of voorkeuren na verloop van tijd te ‘onthouden’. Afhankelijk van de browser die je gebruikt,  aanvaard je al dan niet bepaalde cookies, verwijder je ze  en blokkeer je ze. Sommige cookies zullen automatisch worden verwijderd van zodra je de website verlaat (de zogenaamde ‘sessiecookies’), andere cookies zullen op je computer of mobiel apparaat bewaard blijven en zullen ons helpen om je te identificeren als een bezoeker van onze website (de zogenaamde ‘permanente cookies’). Cookies bevatten gewoonlijk de naam van de website waar het cookie vandaan komt, hoe lang het cookie op je apparaat zal blijven, en een waarde, wat meestal een willekeurig gegenereerd uniek nummer is. Verder wordt nog onderscheid gemaakt tussen de volgende types: noodzakelijke, analytische/prestatie-, functionele en gerichte cookies.

First Party cookies:

Noodzakelijke cookies: deze zijn noodzakelijk voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies die het mogelijk maken om in te loggen. Functionele cookies: Deze cookies ‘onthouden’ de keuzes die je maakte op onze website (bv. taalvoorkeur), wat de website gebruikersvriendelijker maakt en die je gebruikerservaring bevordert.

Third party cookies:

Analytische/prestatiecookies: deze cookies laten ons toe om ons webverkeer te analyseren, het aantal gebruikers van onze website te bekijken en te zien hoe bezoekers op onze website navigeren. Marketing cookies: Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers doorheen verschillende websites te volgen. De bedoeling is om advertenties weer te geven die relevant en interessant zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.  

Waarom gebruiken wij cookies?

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op de website te verbeteren en om het surfgedrag van onze bezoekers in kaart te brengen (bv. de bezochte pagina’s en de tijd die gespendeerd is per pagina). Cookies geven ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om statistieken te maken van geanonimiseerde persoonsgegevens. Zo begrijpen we beter hoe onze website gebruikt wordt en hoe wij onze diensten kunnen optimaliseren. Dankzij cookies maken we onze website ook gebruiksvriendelijker, want we stemmen de website beter af op jouw interesses en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid van onze website of het onthouden van taalvoorkeuren. Kortom, we gebruiken cookies voor:

  • Het verzamelen van website statistieken om de gebruikerservaring te verbeteren;
  • Het effect van marketingcampagnes meten en optimaliseren;
  • Online advertenties aanpassen aan je interesse;
  • Het gebruik van remarketing campagnes waarin wij advertenties kunnen tonen aan bezoekers die eerder op onze website zijn geweest;
  • Informatie delen via social media vanuit de website;

 

Over welke cookies gaat het?

Wij gebruiken first party cookies en third party cookies. First party cookies zijn cookies die de website zelf creëert. Deze cookies worden gebruikt om je gebruikerservaring te optimaliseren. Third party cookies worden door derde partijen gecreëerd. Third party cookies op onze website zijn

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Adwords
  • Hotjar
  • DoubleClicks

Google Analytics is Google’s analytische tool die ons helpt te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Deze tool gebruikt een reeks van cookies om informatie te verzamelen en om gebruikersstatistieken over de website te rapporteren zonder individuele bezoekers aan Google persoonlijk kenbaar te maken. De voornaamste cookie, die door Google Analytics wordt gebruikt, is de ‘_ga’ cookie.

Hoe beheer of verwijder je cookies?

Onze website bevat een cookie-banner die je expliciete toestemming vraagt voor het gebruik van third party cookies. Weiger je deze of antwoord je niet dan worden de cookies niet geactiveerd. Bovendien kan je op elk moment zelf de cookies beheren, blokkeren en/of verwijderen via de instellingen van je internetbrowser. Het uitschakelen van cookies kan de diensten die wij aanbieden wel beperken. Het kan ook je gebruikerservaring beïnvloeden. Het verwijderen van cookies kan tot gevolg hebben dat je elke keer handmatig je voorkeuren moet aanpassen als je onze website bezoekt. Voor meer informatie over het beheren van cookies ga je naar de volgende pagina van je browser:

Raadpleeg voor andere browsers de documentatie van de browser operator.

9. Aanpassingen aan de privacy policy

Van tijd tot tijd brengen wij wijzigingen aan deze privacy policy aan. De meest recente versie van onze privacy policy vind je altijd terug op de website. Wij raden daarom aan om deze regelmatig te bekijken. Bij  significante wijzigingen aan onze privacyverklaring zullen wij gebruik maken van een pop-up op de website. Deze privacy policy werd het laatst geüpdatet op 19 september 2019.

10. Contact

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over deze Privacy Policy of over de verwerkingen van je persoonsgegevens? Of wil je een van je rechten uitoefenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via:

  • E-mail: dataprotection@integr.eu
  • Per post:
    • integr NV t.a.v. privacy manager – Veldkant 33b – 2550 Kontich, België
    • integr BV t.a.v. privacy manager – Neerloopweg 36 – 4814 RS Breda, Nederland

Wij zullen ons uiterste best doen om binnen de termijn van een maand na ontvangst van je verzoek te reageren. Als we geen gevolg kunnen geven aan je verzoek, of als we dit onmogelijk kunnen doen binnen een maand en wij de termijn willen verlengen, zullen we je hiervan op de hoogte stellen. Mogelijk contacteren we jou om je identiteit te verifiëren, om zo misbruik te voorkomen.   Revoke consent